Динамо – Зоря. Луганці розбиті, боротьби не вийшло.

Динамо розбиває знекровлену Зорю у Києві.

Луганці через дискваліфікації, орендні угоди та травми не дорахувалися одразу вісьмох виконавців на центральний матч 26 туру УПЛ проти Динамо. Натомість Олександр Хацкевич міг розраховувати на всіх найсильніших. Після матчу з Маріуполем в основі вийшов Шапаренко, а місце на лівому фланзі півзахисту зайняв Вербич, який відновився цього тижня.

Перший напівмомент створила Зоря зусиллями Громова, який головою замкнув подачу партнера з кутового. Динамо відповіло миттєво і голом. М’яч після подачі Циганкова з кутового знайшов на дальній стійці Бурду. Микита випередив Гордієнка і забив коліном вже у порожні ворота.

Андрій Лунін невдало зіграв на виході, а Артем Гордієнко не втримав Микиту Бурду😲FC Zorya Luhansk пропустила від FC Dynamo Kyiv вже на старті поєдинку👇

Опубліковано FootballHub 7 квітня 2018 р.

Зоря відійшла від удару до 30 хвилини і знову створила момент після стандарту. Чечер виграв боротьбу в опонента і пробив – м’яч пройшов повз дальню стійку. Потім Громов пробив у хрестовину воріт Бойка зі штрафного (який був призначений з причин, відомих лише головному арбітру).

Незрозумілі рішення Дердо ще до перерви подарували небезпечний штрафний і для Динамо. Стандарт взявся виконувати Циганков і ледь не стався гол – поперечка врятувала Зорю.

Другий тайм розпочався з активних дій Динамо. Циганков вдруге в матчі пробив у стійку, за хвилину те ж саме зробив Гармаш, але на добиванні Вербич був влучнішим і подвоїв перевагу киян.

Benjamin Verbič загнав другий м'яч під поперечку воріт Луніна🔥Був офсайд?🤔

Опубліковано FootballHub 7 квітня 2018 р.

Цей гол теж ставить запитання до арбітрів, оскільки в момент удару Гармаша Вербич перебував в офсайді.

Бліцкриг Динамо в другому таймі продовжився завдяки голу Бєсєдіна. Артем скористався жахливою помилкою Кочергіна і вирвався віч-на-віч з Луніним, який ледь не врятував луганців… 3:0 на початку другого тайму і, по суті, зроблена гра.

FC Dynamo Kyiv не пробачає FC Zorya Luhansk💥Бєсєдін скористався помилкою захисту Зорі і переграв Луніна😎

Опубліковано FootballHub 7 квітня 2018 р.

Зоря намагалася щось створити попереду і навіть заробила пенальті, але Фаупалі не вдалося переграти Бойка.

Далі на полі грало лише Динамо, а Зоря мучилася. Моменти регулярно виникали біля воріт команди Вернидуба і щастя, що кияни забили тільки раз. Свою гольову серію навесні вже шостим м’ячем в УПЛ продовжив Циганков.

Циганков продовжує свою результативну серію🔥Лідер FC Dynamo Kyiv ставить крапку в матчі😎

Опубліковано FootballHub 7 квітня 2018 р.

4:0 – перемога Динамо над Зорею, яка не викликає запитань.

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також