Суперкубок у Динамо: помилки, гол і бійка.

Традиційно футбольний сезон в Україні розпочався із Суперкубка між Шахтарем і Динамо.

Поки Піварич відпочиває після вдалого Чемпіонату світу, Олександру Хацкевичу доводиться сушити голову над стартовим складом, а саме позицією лівого захисника. На матч з Шахтарем тренер киян обрав один наявний варіант – Миколу Морозюка.

Стартові хвилини зустрічі прийшли під диктовку гірників.

Фото ФК Шахтар

Марлос і Коваленко виходили на ударні позиції, але пробивали у руки Бойку. Апогей стартового тиску – удар в поперечку від Ісмаїлі, який скористався провалом Кенджори і вискочив майже віч-на-віч із голкіпером Динамо.

Каркас воріт вдруге прийшов на допомогу Динамо за 6 хвилин. Правда, цього разу у свої ворота ледь не поцілив Морозюк, який зрізав навіс суперника.

Динамо прокинулося із голом. Без допомоги суперника не обійшлося. Шепелєв запресингував Пятова і змусив голкіпера збірної України помилитися. Володимир підхопив м’яч і віддав партнеру, після цього здалося, що момент для удару Вербичем втрачено, але той відпасував на Бєсєдіна, якому вдалося пробити. Мяч, мабуть, йшов повз ворота, але своєчасно на лінії воротарського майданчика опинився Віталій Буяльський, який переправив його у сітку порожніх воріт.

Дриблінг Бога😉 @fc_dynamo_kyiv відкриває рахунок завдяки помилці Пятова @fcshakhtar до гола грав краще😶 #footballhub #supercup #dynamo #shakhtar #pyatov #футболхаб #динамо #шахтар #пятов #гол #фейл #суперкубок

A post shared by FootballHub (@footballhub_ua) on Jul 21, 2018 at 11:30am PDT

Цей гол перезавантажив матч. Динамо почало грати впевненіше, а Шахтар втратив у гостроті. Гірники спробували притиснути киян, але часу першого тайму для цього не вистачило.

Після перерви на полі одразу з’явився Гармаш, який змінив дебютанта Че Че. На початку тайму ініціативою заволоділи динамівці. Циганков обіграв декількох опонетів і пробив, але удар найкращого молодого гравця минулого сезону заблокував Кривцов. Згодом дебютанта Шахтаря Данченка проекзаменував Вербич, який легко обіграв захисника і заробив небезпечний штрафний (Морозюк зі стандарту пробив у стінку). А згодом випав супершанс Шепелєву. Циганков забрав м’яч в Ісмаїлі біля власного майданчика і розігнав контратаку 4 в 5. Капітан Динамо відпасував на Гармаша, який підтримав атаку флангом і віддав на одинадцять метрів, де був самотній Шепелєв. Півзахиснику киян не вистачило холоднокровності і він пробив у дотик набагато вище воріт.

Фортуна повернула Шахтарю боржок після удару Циганкова. Віктор відгукнувся на передачу Вербича і здавалося, що невідпорно пробив головою, але поперечка прийшла на допомогу Пятову. Шахтар відповів ударом Мораєса (якому, до слова, Вербич не потис руку перед матчем). Жуніор відгукнувся на передачу партнера та приблизно з 11 метрів пробив у кут воріт Бойка – воротар намертво забрав м’яч.

Яке ж суперпротистояння Шахтаря і Динамо без бійки і вилучення?! Цього разу – обопільного, для Ісмаїлі та Бурди. Після того, як Труханов розібрався, команди зіграли ще хвилину і прозвучав свисток.

С победой 🔵⚪️ Спасибо Всем за поддержку , родителям которые пришли на игру и любимой которая верила , эта Победа для вас ❤️🏅🏆

A post shared by 🅢🅗🅔🅟🅔🅛🅔🅥 (@shepelev8) on Jul 21, 2018 at 2:00pm PDT

🏆🏆🏆

A post shared by Денис Гармаш (@garmash_official19) on Jul 21, 2018 at 1:35pm PDT

Суперкубок у Динамо!

👏👏👏

A post shared by Денис Гармаш (@garmash_official19) on Jul 21, 2018 at 2:09pm PDT

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також