Шахтар – Арсенал. Урок футболу від Гірників

Донецький Шахтар зіграв свій перший домашній матч у новому сезоні. Суперником донеччан виступив київський Арсенал, який тільки пізнає рівень сили у найкращій лізі України.

В першому турі суперники здобули абсолютно різний результат. Якщо Шахтар в Чернігові переміг дебютанта Десну, то Арсенал навпаки поступився   ̶В̶е̶р̶е̶с̶у̶  Львову. Команда Фабріціо Раванеллі виглядала абсолютно розібраною, але фанати Гармашів мали надію, що проти чемпіона команда постане інакшою.

На жаль для вболівальників столичного клубу, дива не сталося, і Шахтар у притаманному собі стилі ще до перерви відправив 3 м’ячі у сітку воріт Сітала. Гірники влаштували бразильський карнавал біля та у штрафному майданчику гостей. Марлос і Тайсон з перших хвилин почали тероризувати оборонців Арсенала, тому гол був лише питанням часу.

Вистачило по такій грі Арсенал на 10 хвилин, а потім був гол Мораєса. Навіс Данченка перервав Сітало, але м’яч відлетів точно на Тайсона, удар якого у ворота підправив Мораєс – 1:0. Тайсон став автором і другого асисту за 20 хвилин. Невгамовний бразилець віддав філігранну передачу на Фернандо, який впевнено переграв стража воріт киян – і це 2:0.

Тільки після другого гола гірників гостям вдалося завдати першого удару в бік воріт Пятова, який цього дня керував унікальною групою захисників (через травми четвірка оборонців мала такий вигляд: Бутко – Матвієнко – Хочолава – Данченко). Удар Домбровського по такій грі виглядав подвигом.

Подивившись на потуги команди Раванеллі в атаці, Шахтар знову взявся за своє. Бразильці закрутили голову захисникам так, що ті втратили пильність на стандарті. Розіграш кутового став несподіванкою, якою скористався Тайсон. Півзахисник отримав пас від кутового прапорця, обіграв на замасі опонента і пробив під стійку. 3:0 для команди Фонсеки, а Гармаші тільки хапалися за голову і докоряли один одному.

Шахтар – Арсенал. Голи 1 тайму

Голи п'яточкою, паси Тайсона – Мораєс уже свій у FC SHAKHTAR😎Арсенал зачохлив свої гармати і ковтає від чемпіона три м'ячі вже у першому таймі💣💥

Опубліковано FootballHub Неділя, 29 липня 2018 р.

Після перерви гірники зменшили свої апетити і не стали форсувати подій біля воріт суперника. Трьох голів для помаранчево-чорних виявилося досить. Щодо підопічних Раванеллі, то вони так і не показали осмислених командних дій. Що далі, і коли буде футбол від команди зіркового італійського наставника?

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також