Хто найуспішніший тренер цього сезону?

Хто є найкращим тренером у футболі? Багато хто справедливо вважає, що мірилом таланту і навичок наставників є титули. Але бувають і винятки. Портал Goal.com підрахував, хто ж є найкращим цього сезону.

За основу було взято зіграні матчі і вираховано відсоток перемог упродовж сезону. Отже, тренерський ТОП має такий вигляд:

1. Хосеп Гвардіола, Манчестер Сіті – 82,6%

Присутність іспанця серед найкращих була цілком очікуваною. Але Гвардіола перевершив сподівання і посів першу сходинку. Показник Ман Сіті під керівництвом Пепа цього сезону – 82,6% перемог. Особливо приємно, що не останню роль в успіхах Манчестера відіграє Олександр Зінченко.

2. Уле Гуннар Сульшер, Манчестер Юнайтед – 82,35%

Важко зараз знайти того, хто б не захоплювався тренерським талантом норвежця. Але як інакше? Коли без 10 гравців основного складу МЮ вдається ліквідувати відставання у 2 м’ячі і пройти ПСЖ в Лізі Чемпіонів. Не менш вражаючу статистику манкуніанці під керівництвом Сульшера демонструють і на внутрішній арені. Однак, норвежцю забракло менше 0,3 відсотка, щоб обійти Гвардіолу.

3. Массиміліано Аллегрі, Ювентус – 80,55%

Ювентус безальтернативно царює у Серії А. Особливо позиції туринців зміцнилися після літнього підписання Кріштіану Роналду. Але головна мета Юве – Ліга Чемпіонів, а тут можуть бути проблеми. Італійці поступились у першому матчі 1/8 Атлетико. Не все так просто і у питанні майбутнього Аллегрі в клубі. Але як би ситуація не розвивалася надалі, на цьому етапі домінування в Італії дозволяє тренеру Ювентуса потрапити до ТОПу найкращих наставників сезону.

4. Томас Тухель, ПСЖ – 80,48%

Схожа з Аллегрі ситуація і у Тухеля. ПСЖ також не має конкурентів у французькій Лізі 1. А ось у Лізі Чемпіонів все далеко не так успішно. Парижани залишили турнір на стадії 1/8 фіналу. Тому все, що залишається Томасу Тухелю, якщо його не звільнять, зганяти злість на Генгамах, Каннах і Реймсах у чемпіонаті Франції. А ось Ліга Чемпіонів Парижу знову не підкорилась.

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також